3 saker att tänka på innan en städfirma i Stockholm anlitas

Anlita städfirma i Stockholm? Då finns flera saker som är bra att tänka på – inte minst att det finns många aktörer att välja bland. Firmorna är många och det finns både dyra, billiga, erfarna och nya. Ett exempel är ishine.se som är en av flera städfirmor i Stockholm. Nedan följer några tips på saker att tänka och kolla närmare på innan en städfirma anlitas.

Vilka tjänster finns att tillgå?

Att hitta en städfirma i Stockholm är inte särskilt svårt – det finns som sagt många firmor i branschen. Det som däremot kan vara svårt är att välja en av dessa och en första sak att fundera på är vilken typ av tjänst som önskas. Några vanliga tjänster är följande:

  • Hemstädning – En hemstädning är en enklare städtjänst men kanske även den mest populära. Ett exempel med hemstädning från en större städfirma i Stockholm visar att tjänsten innefattar dammtorkning, dammsugning och våttorkning. Kök och badrum dammas och torkas – tjänsten kan kort och gott liknas vid en vanlig vardagsstädning.
  • Storstädning – En storstädning är grundligare än en hemstädning, tar normalt sett lite längre tid och kostar därmed lite mer.
  • Flyttstädning – Flyttstädning sker i regel i en bostad som är helt tömd på möbler och tillhörigheter och innebär en grundlig rengöring av alltifrån kök och badrum till sov, – och vardagsrum.

Dom flesta städfirmorna i Stockholm erbjuder flera olika städtjänster och här kan det framför allt vara värt att kolla vad som ingår i dom olika tjänsterna.

Anlita en städfirma i Stockholm till rätt pris

Den som funderar på att anlita en städfirma i Stockholm bör tänka på att priserna kan se olika ut mellan dom många aktörerna. Ett tips här är att inte välja varken den dyraste eller den billigaste. Jämför priser, hitta ett ungefärligt medelpris och välj någon av dom firmor som ligger därikring prismässigt.

Jämför och kontrollera olika firmor

Det är inte bara priset som bör jämföras för den som letar efter en städfirma – det finns även andra saker värda att kolla upp. Detta framför allt för att hitta en seriös firma som lever upp till önskemål och krav och en sak att kolla på är därför omdömen och referenser. Sådana kan hjälpa till att skapa en uppfattning kring olika företag och hur dom arbetar, samt om tidigare kunder varit nöjda eller inte.

Lämna en kommentar