Städfirma i Göteborg – varför är vissa så populära?

När du letar efter en tjänst i närheten av dig är det vanligt att använda en karttjänst – du kan då direkt se var tjänsteföretag som sverigeco.se har sin bas och vad de har för recensioner. Du ser även annan matnyttig information, så som telefonnummer, adress och öppettider. En sökning på ”Städfirma Göteborg” ger ett stort antal träffar när vi gör en sökning på en populär karttjänst.

Många av de firmor som kommer i toppen får mycket goda omdömen av sina kunder. Främst är det följande som rosas:

  • Professionalitet
  • Flexibilitet
  • Noggrannhet

Syftet med texten är undersökande och inga företagsnamn kommer att nämnas.

Städfirma i Göteborg – allt som glimmar är inte guld

Fler än en städfirma i Göteborg har fått högsta möjliga betyg av användarna som lämnat omdömen på karttjänsten. Det gäller dock att vara vaksam på antalet omdömen som det samlade betyget baserar sig på. Jämför ett företag som har högsta möjliga betyg baserat på tre omdömen, med ett företag som har 4,6 av 5 i betyg baserat på 150 omdömen. Givetvis går det enklare att dra slutsatser av den senare firmans omdömen än den förra.

Detsamma gäller om det omvända förhållandet råder. Om du hittar en städfirma i Göteborg som du tycker verkar bra, men som kanske har låga betyg, bör du också titta på antalet omdömen. Är det bara ett par stycken som kommenterat, så är det kanske bättre att fråga firman direkt om referenser istället. Det är svårt att gardera sig helt och hållet dock – risken finns alltid att du inte blir nöjd med en tjänst du beställer.

Vad folk letar efter i en städfirma

Av recensionerna att döma tycks många värdera själva utförandet av städningen väldigt högt. Många av de firmor som har högt betyg får också omdömen som berättar uppskattande om exempelvis ”perfekta” eller ”fläckfria” resultat.

Primärt är det kanske kvaliteten och utförandet som värderas högst. Men utan ett trevligt bemötande och god service är det nog svårt att få sin kundbas att växa.

Anlitas för flera olika typer av städning

De mest omtyckta firmorna anlitas för flera olika typer av städhjälp.
En signatur skriver att han var så imponerad av städhjälpens arbete på hans jobb, att han bestämde sig för att börja anlita dem privat. Återigen visar det på hur ett gott utförande kan göra firmorna mer populära – och därmed växa.

Lämna en kommentar