Inspiration inför din källarrenovering i Stockholm

Innan du anlitar en entreprenör som ska utföra din källarrenovering i Stockholm behöver du veta vad du vill göra. Hur föreställer du dig själv utrymmet efter renoveringen och vad har du tänkt använda det till? För att underlätta för dig har vi valt att dela med oss av lite inspiration vad gäller användning av ytan. Nedan kan du ta del av några handfasta tips på vad du kan förvandla din källare till!

Oändliga möjligheter vid en källarrenovering i Stockholm

När du står inför att göra en källarrenovering i Stockholm är möjligheterna oändliga. Det är enbart din fantasi som sätter gränser för vad som är möjligt och inte.
 Till exempel kan du vilja:

  • Bygga ett eget gym i källaren. Det blir allt vanligare i Sverige med hemmagym. Källaren är likt garaget en utmärkt plats att bygga ett alldeles eget gym!
  • Använda din källare som ett extra vardagsrum. Att skapa ytterligare ett utrymme för avkoppling och umgänge kan vara ett bra och värdeskapande val.
  • Ordna ett lekrum till barnen. Med ett lekrum i din källare kan du låta barnen leka där och kanske hålla nere ljudnivån. Tänk dock på att en barnfri familj kanske inte är lika sugna på att köpa en bostad med ett särskilt lekrum.
  • Inreda ett spelrum åt dig själv eller familjen. Du själv och/eller din familj kan vilja ha ett spelrum med roliga spel. Vilket rum i bostaden passar bättre för detta ändamål än just källaren!?
  • Skapa ytterligare ett sovrum. Att lägga till ett sovrum utöver det/de befintliga är ofta en bra investering. Till exempel kan du låta din tonåring få ett eget utrymme i källaren. Utrymmet kan även användas som ett gästrum. Av säkerhetsskäl bör du även säkerställa att rummet har en egen entré.
  • Använda utrymmet som en hemmabio. Ett populärt val vid källarrenovering i Stockholm är att bygga en hemmabio i källaren.
  • Bygga en tvättstuga. Om du inte redan har en tvättstuga i bostaden kan du öka värdet på din fastighet genom att bygga en. Dessutom har du förstås själv nytta av ett eget utrymme som du kan tvätta i!

Lämna en kommentar